Nieuws

Van maandag 14 t/m woensdag 16 augustus vindt het KWPN Kampioenschap Jonge Springpaarden plaats op het schitterende terrein van Hippisch Centrum Exloo. De beste vier- t/m zevenjarige springpaarden van Nederland strijden hier om de kampioenstitels.

Het KWPN Kampioenschap Jonge Springpaarden is de afgelopen jaren naar grote tevredenheid verreden bij Tops International Arena in Valkenswaard. Het KWPN dankt het team van TIA voor de gastvrijheid en de zeer prettige samenwerking. Het KWPN heeft echter als doelstelling om het KWPN Kampioenschap Jonge Springpaarden in de toekomst weer op het Nationaal Hippisch Centrum te organiseren, en tevens om alle evenementen op jaarbasis kostenneutraal te organiseren. Het bleek dit jaar niet mogelijk om het kampioenschap in Ermelo te organiseren. De keuze is voor dit jaar gevallen op het Hippisch Centrum Exloo, een prachtige professionele accommodatie met een mooi en exclusief buitenterrein in het noorden van het land. Doordat het Hippisch Centrum Exloo later in augustus gastheer is van zowel het Europees Kampioenschap vierspannen als het Wereldkampioenschap paramennen, kan het KWPN gebruikmaken van de extra faciliteiten die op dat moment aanwezig zijn. Dat verzekert ons van een zeer professionele ambiance om het KWPN Kampioenschap Jonge Springpaarden, tot vorig jaar georganiseerd onder de naam ‘Blom Cup’, te verrijden.

Aanmelden voor het KWPN Kampioenschap Jonge Springpaarden, dat tevens de selectiewedstrijd is voor het WK Jonge Springpaarden eind september in Lanaken, kan naar verwachting vanaf medio juni.

Bron en credits van dit bericht: kwpn.nl