Kerstshow

Fantastische Kerstshow op Hippisch Centrum Exloo

Prachtige paarden, mooie rijkunst, sfeervolle muziek en knappe acrobatiek allemaal samen in één show. Speciaal voor alle senioren woonachtig in de provincie Drenthe organiseren wij op donderdag 21 en vrijdag 22 december a.s. een sfeervolle kerstshow met levende kerststal op het Hippisch Centrum in Exloo.

Programma

De 2 uur durende show bestaat uit unieke combinaties met schitterende paarden en pony’s. Zij zullen demonstraties verzorgen op het gebied van dressuur, springen, voltige en working equitation. Vooral de grote diversiteit van het gebruik van het paard zal opvallen. Naast de dieren gaan wij genieten van acrobatiek op hoog niveau. Het geheel wordt omlijst met live optredens van artiesten. De presentatie van deze show ligt in handen van Bert de Ruiter.

MIS DEZE FANTASTISCHE SHOW NIET!

Voor wie

Om 2023 mooi af te sluiten in een bijzondere periode van het jaar organiseren wij deze shows speciaal voor senioren, mensen met een beperking, mantelzorgers en begeleiders woonachtig in Drenthe. De shows zijn gratis bij te wonen, maar een goed humeur is een vereisten.

Om naar het Hippisch Centrum te komen is eigen vervoer handig, maar wanneer dat niet zelfstandig lukt is een begeleider natuurlijk toegestaan. Ook is het mogelijk om gezamenlijk met een touringcar naar het Hippisch Centrum te komen, maar deze kosten zijn voor eigen rekening. Belangstelling voor vervoer? Geeft het aan bij het reserveren in het vakje ‘Opmerkingen’.

Heeft u zin in een uitje en houdt u van gezelligheid, bestel dan snel tickets, want op = op.

Informatie:

Datum: 21 & 22 december 2023


Tijdstip:

Donderdag 21 december 2023

  • Middagshow 14.30 – 16.30 uur
  • Avondshow 19.00 – 21.00 uur

Vrijdag 22 december 2023

  • Middagshow 14.30 – 16.30 uur


Locatie:

Hippisch Centrum Exloo
Valtherweg 27-A
7875 TA  Exloo

 Kosten: Gratis voor senioren woonachtig in Drenthe

De Kerstshow op Hippisch Centrum Exloo

Voor alle senioren woonachtig in Drenthe

samen zijn, samen beleven, samen genieten van

prachtige paarden, mooie rijkunst, sfeervolle muziek, geweldige acrobatiek

met een levende kerststal

en natuurlijk een lekker hapje en drankje

belooft een ware beleving te worden.