Nieuws

Ook springruiters kunnen zich verheugen op een internationale wedstrijd bij Hippisch Centrum Exloo

Van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 mei zal het terrein van Hippisch Centrum Exloo het toneel zijn voor de internationale springruiters. Hippisch Centrum Exloo is blij dat er in samenwerking met de Gemeente en andere instanties toestemming is gekregen om deze internationale springwedstrijd plaats laten vinden.

Na een lange wedstrijdpauze biedt deze wedstrijd de ruiters weer de mogelijkheid om te starten met het rijden van wedstrijden. Met de Olympische Spelen en Europese kampioenschappen nog op de planning is het rijden van wedstrijden van groot belang.

Diverse ruiters hebben aangegeven graag aan de start te willen verschijnen. Vele topruiters zullen hun paarden klaarmaken om van 11 tot en met 15 mei in Exloo aan de start te kunnen verschijnen.

Op dinsdag zullen de deelnemers en hun paarden aankomen en van woensdag tot en met zaterdag zullen er rubrieken op 1* en 2* niveau worden verreden. Zaterdagmiddag zal het concours worden afgesloten met de Grote Prijs.

De wedstrijd zal zonder publiek en onder strenge veiligheids- en toegangsmaatregelen worden verreden. ClipMyHorse.tv zal aanwezig zijn om alle rubrieken live uit te zenden.