Nieuws

Door de versoepeling van de coronamaatregelen in Nederland, hebben wij in overleg een nieuwe datum gepland voor de workshop “Mentaal sterker de ring in” met sportpsychologe Sanne Beijerman.

Wij organiseren de workshop op zaterdagmiddag 11 juli a.s. op het Hippisch Centrum in Exloo. Wij hebben een ruime zaal beschikbaar, waardoor wij met de opstelling de RIVM-richtlijnen kunnen volgen en 1,5 meter ruimte tussen de stoelen kunnen garanderen.

Tijdens de workshop gaat Sanne aan het werk met de thema’s spanning en presteren in de paardensport, het vinden van jouw persoonlijke optimale focus en omgaan met de meningen van andere mensen in de paardensport. Deze middag is geschikt voor wedstrijdruiters, instructeurs maar ook voor ruiters die recreatief rijden.

Mindsets en Geloof in jezelf

Een belangrijk thema tijdens de workshop is het hebben van de juiste mindset waarin je kunt genieten van het rijden als hobby of als professional. Natuurlijk is het ook belangrijk om haalbare doelen te stellen en geloof in jezelf te hebben, ‘Smal steps, big changes’.

 

Workshop

Heb je dus last van spanning, een verkeerde focus of negatieve gedachtes en wil je hier aan werken? Krijg je als instructeur regelmatig vragen die ontstaan door spanning en wil je ruiters daar beter bij helpen? Kom dan naar de workshop op 11 juli a.s. op het Hippisch Centrum in Exloo. De entree is € 22,50 per persoon inclusief een consumptie en parkeren. Aanmelden kan via hippischcentrumexloo.events@gmail.com. Sanne helpt je graag met tips en adviezen om mentaal sterker te worden.