Nieuws

Exloo – Van 3 tot en met 5 mei kunnen dressuur liefhebbers genieten van mooie sport in Exloo. Ruiters vanuit 18 landen verschijnen aan de start van de internationale dressuurwedstrijd op het Hippisch Centrum in Exloo.

Olympisch jaar

In een Olympisch jaar is alles gericht op een optimale voorbereiding, de training verfijnen en tijdens concoursen aansprekende resultaten boeken. Trots is de organisatie dat kanshebbers voor de Olympische Spelen dit jaar aan de start verschijnen tijdens het CDI. Hans Peter Minderhoud verschijnt aan de start met de talentvolle Glock’s Toto JR (Totilas x Desperados FRH) en Invictus (Jack Sparrow x Glock’s Voice). Ook de sympathieke amazone Marlies van Baalen verschijnt met haar toppers Habibi DVB (Blue Hors Don Schufro x Johnson) en Go Legend (Totilas x Ferro) aan de start.

Topruiters meten hun krachten

Vanuit binnen- en buitenland verschijnen vele topruiters aan de start van het CDI. Aan de start verschijnen onder andere Charlotte Fry met maar liefst drie paarden, Helen Langehanenberg vertegenwoordigt Duitsland en ook Adelinde Cornelissen is van de partij.

Hoogtepunten zijn de zware tour met een zeer sterk deelnemersveld, jonge paarden rubrieken en natuurlijk de finales waarin de ruiters een kür op muziek rijden. Naast mooie proeven zorgt de muziek voor veel sfeer en emotie.

Talentvolle hengsten in de baan

Ook kunnen wij genieten van KWPN tophengsten in de baan. Tijdens het CDI komen aan de start Glock’s Toto Jr (Totilas x Desperados FRH) met Hans Peter Minderhoud, Imposantos (Winton x Krack C) en Bart Veeze, Hitmaker (v. Wynton x Cabochon) met Jennifer Sekreve, Las Vegas (Ferdeaux x Wynton) en Diederik van Silfhout, Jerenzo Texel (Enzo Ferrari x Jazz) met Britt Kikkert – Van der Linde en de Britse amazone Charlotte Fry die met de hengsten Jayson (Johnson x Negro) en Nespresso (Negro x Tenerife VDL) een topprestatie wil behalen.

Kwaliteit staat voorop

Wij organiseren jaarlijks een mooie wedstrijd voor de topruiters. Een ruime opzet, goede faciliteiten, alle stallen indoor, luisterend naar de wens van de ruiter en met oog voor detail wordt dit CDI georganiseerd.

CDI Exloo

Publiek is van harte welkom en de entree is gratis.