Nieuws

Ruim 1.800 mensen hebben genoten van mooie rijkunst, sfeervolle muziek, een grote diversiteit aan dieren en zeer knappe acrobatiek. De 2 uur durende show was een aaneenschakeling van hoogtepunten die speciaal voor senioren, mensen met een beperking en begeleiders woonachtig in Drenthe is gehouden.

De bezoekers waren onder de indruk van de entourage, licht en geluid, de prachtige dieren, bijzondere live muziek en de waanzinnige acts die in de baan verschenen. De waardering van de bezoekers was erg groot.

Trots is het team van Hippisch Centrum Exloo om 2023 in stijl af te sluiten met bezoekers die zingend, swingend, lachend en genieten van alle hoogtepunten in de baan. De show die gratis is voor alle bezoekers is een ware beleving en staat nu al op de agenda voor 2024.

Deze kerstshows zijn gerealiseerd door onze geweldige sponsors, fantastische showdeelnemers en hun dieren, betrokken medewerkers en een topteam van vrijwilligers. Samen hebben ze keihard hun best gedaan om iedereen te laten genieten. Zonder hen was het niet gelukt. BEDANKT ALLEMAAL!

Het team van Hippisch Centrum Exloo wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2024 toe.